Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bagare från Elsas tar över Vallonen

Nu blir det andra bullar på Konditori Vallonen. Första februari tar en ny ägare över, som tidigare varit bagare på Elsa Andersons konditori.

Annons

FAGERSTA. Allt ska vara hembakat. Det är så Vallonens nya ägare vill ha det. Anahit Poghsyan har arbetat heltid som bagare på Elsa Andersons konditori i Norberg i nio år. Nu tar hon med sig sina erfarenheter och blir egen företagare. Hon är nämligen Vallonens nya ägare.

Utbudet på Vallonen kommer från och med ägarbytet i februari att ha likheter med Elsa Andersons konditori i Norberg, men även andra bakverk kommer att finnas. Matbrödet som tidigare beställdes från Smebacksbagarn, kommer precis som resten av sortimentet framöver att vara hembakat. Lunchutbudet kommer att vara samma koncept, men förbättras med det hembakta brödet och hemmagjorda pajer istället för köpta.

–Jag tänkte ha surdegsbröd och färska frallor bland annat. Det ska bli nya olika sorters mackor, säger hon.

Läs mer i fredagens tidning.

Annons
Annons