Annons

Annons

Annons

Kvalserie Västra till HockeyEttan

Hockeydramat ska i mål – Sporten sänder avgörandet mellan IFK Arboga och Malung

Segraren tar den enda säkra platsen till hockeyettan.

Nu är det klart att Sporten sänder avgörandet mellan IFK Arboga och Malungs IF.

Text

Arboga är i förarsätet inför den avgörande matchen.

Bild: Oliver Åbonde

Annons

Kampen om förstaplatsen i kvalserien såg ut att vara mer eller mindre avgjord. Då skrällde Skedvi/Säter till ordentligt mot Arboga, och såg till att avslutningsomgången i kvalserien till hockeyettan blir en direkt avgörande match mellan just IFK Arboga och Malungs IF.

Sporten har redan sänt ett antal matcher från kvalserien – och på tisdagen blev det klart att även den avgörande matchen mellan Arboga och Malung kommer att visas på Mittmedias sajter.

Annons

Annons

Inför matchen har IFK Arboga 19 poäng och Malung 18. Arboga har samtidigt klart bättre målskillnad än Malung, vilket innebär att oavgjort efter full tid räcker för att Arboga ska knipa seriesegern.

Det är bara seriesegern som garanterar en plats i hockeyettan till nästa säsong, men även andraplatsen ger i princip alltid division 1-spel. Två poäng bakom Malung jagar Sura Blue Hammers, som alltså behöver få med sig en seger för länsrivalen Arboga för att en lång sejour i division 1 inte ska vara över.

För att se matcherna måste du vara Pluskund hos Mittmedia.

Som Pluskund får du dessutom ta del av allt Mittmedias material, samt samarbetet Sveriges lokalnyheter – totalt närmare 40 sajter och appar. Första månaden betalar du endast 1 krona, därefter 99 kr/månad, utan bindningstid.

Klicka här för att bli Pluskund hos Mittmedia – samma paket gäller på samtliga sajter.

Teknisk information – så ser du sändningarna på din TV:

Apple: Ha din iPhone/iPad på samma nätverk som din Apple-TV. Välj sändningen i exempelvis VLT-appen, och ange skärmdubblering på din enhet.

Chrome: Ha din telefon eller surfplatta på samma nätverk som din Chromecast Ta upp VLT i din webbläsare, och Chromecasta på det viset. OBS: fungerar inte i appen.

Dator: Dra en HDMI-kabel mellan din dator och din TV – sedan öppnar du sändningen i din webbläsare.

Sändningarna finns tillgänglig även för dig som är utomlands.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan