Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

C: Vi väntar på konkreta svar från Demokraterna

Vad vill demokraterna med äldreomsorgen? undrar skribenten.

Bild: Simon Gunnholt

Annons

Svar till Christer Filipsson och Lennart Skansfors. Visst är det trevligt att vi tycker olika? Det är just det som är demokratins grunder. Men att mäta sin politiska gärning i antalet medborgarförslag eller motioner låter som en infantil tävling som ni får behålla själv. Jag tycker jag sammanfattade er politiska comeback väldigt väl, när jag använde ordet "offerkofta". Den bilden delas av det 30-tal människor jag diskuterat Demokraterna med.

Annons

Annons

Men herrarna Filipsson och Skansfors, är det inte så att ni själva blandar sakfrågor och gnäll i er väg tillbaka i det politiska livet? Hur menar ni konkret att NVK ska styras upp? Hur ska äldreomsorgen se ut i ert Norberg? Kommer ni delta i den av mig anordnade skoldebatten? Frågorna blir bara fler och fler. Norbergarna har rätt att konkret få veta vad ni står för politik och vad den innebär. Bara ett litet tips från coachen.

Mattias Björlestrand

Centerpartiet

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy