Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Vi får inte vara med i #kandulova

Bild: Sofie Lind

Annons

Demokraterna i Norberg är som bekant ett nytt parti i Norberg. Vi har regelbundet publicerat 85 debattartiklar under det senaste året så väljarna i Norberg bör vara medvetna om vilka frågor som vi anser är viktiga att driva.

Tidningens satsning #kandulova är ett bra inslag där partierna får svara på, för väljarna, viktiga frågor. Tyvärr så har inte Demokraterna i Norberg givits möjlighet att svara på väljarnas frågor. Anledningen är att vi är ett nystartat parti som inte har några mandat i kommunfullmäktige. Etablissemanget premieras återigen.

Annons

Annons

Vi uppmanar redaktionen att i framtiden inte vara så stelbent. Att det parti som varit mest aktivt i debatten under hela året inte bereds möjlighet att vara med i #kandulova är ett demokratiskt underskott.

Vi blir dock positivt överraskade över kommunalrådets, Johanna Odös (S) svar på frågan om hur vi skall öka tryggheten i Norberg på kvällar och helger. Partiet som under året envist framhärdat att otryggheten i Norberg enbart är ett påfund från Demokraterna svarar nu att det behövs fler poliser eftersom brottsligheten utgör ett hot mot samhället. (S) accepterar inte att människor känner otrygghet, att utredningar läggs ner eller att det dröjer innan polis är på plats. Bra uttryckt Johanna – varför har ni argumenterat för motsatsen hela året när ni tänker som vi Demokrater gör.

Christer Filipsson

Demokraterna

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy