Annons

Annons

Annons

Division 1 herr

Just nu: Rinor Nushi stannar i VSK

Sporten rapporterade tidigare att Rinor Nushi fick gå från klubben när kontraktet i juli tog slut. Nu har VSK valt att i stället förlänga med mittfältaren. Kontraktet sträcker sig över hösten.

– Det känns som att man fått en ny chans, säger han till VSK:s hemsida.

Text

Rinor Nushi

Bild: Oliver Åbonde

Annons

Anmäl text- och faktafel

Läs även: KLART – VSK skriver A-lagskontrakt med förre storspelarens son: "Känns hur bra som helst"

Annons

Annons

Rinor Nushi kom till klubben under sommaren 2017 på lån från AFC Eskilstuna. Spelaren skulle senare få ett korttidskontrakt över sommaren för att förstärka Grönvitt, men då saknades pengar. VSK startade då en Swish-kampanj för att finansiera spelaren. Han stannade, och fick ett kontrakt fram till 22 juli.

Tiden i VSK har dock kantats av en knäskada, och den dåvarande tränaren Tor-Arne Fredheim var tydlig med att det inte gick att ha kvar spelarna i truppen om de var skadade. Det ledde till att Sporten den 29 juni kunde rapportera att Nushi inte fick en förlängning efter sommaren, på grund av sin skadeproblematik.

Nu meddelar VSK på sin hemsida att han skrivit på ett till korttidskontrakt, som den här gången sträcker sig över hösten, och det var enligt klubbens hemsida nya huvudtränaren Thomas Gabrielsson, som ville ha kvar honom i laget.

Den 22-årige mittfältaren säger såhär till klubben:

– Det pirrar i kroppen och jag vill bara sätta på mig fotbollsskorna, det ska bli kul att få träna och träffa grabbarna igen.

Fakta:

Rinor Nushi

Ålder: 22

Position: Mittfältare

Moderklubb: Alby IF

Tidigare klubbar: West Ham United, Atletic FC, AFC Eskilstuna

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan