Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Riddarhyttan

Återträff – 60 år sedan de slutade årskurs 6

Främre raden från vänster: Sune Söderkvist, Bill Krook, Gunborg Söderberg (Andersson), Iris Karlsson (Andersson), Birgit Holmqvist (Wikström), Sven-Erik Lennartsson, Gullan Sjöberg (Jansson). Bakre raden från vänster: Roy Karlsson, Hans-Erik Lagerström, Ulla Lindberg (Arvidsson), Britt-Marie Nybäck (Johansson), Berith Jansson (Wikström), Claes-Göran Karlsson, Margareta Holm, Margot Puolakainen (Sjöström), Anne-Marie Palm (Lagerström). Foto: Bengt-Inge Karlsson

Annons

Fredagen den 21 september träffades klass 6 från Källfallets skola i Riddarhyttan för att fira att det var 60 år sedan de slutade årskurs 6.

– Vi träffades hemma hos Berith Jansson i Persbo i Baggbron, berättar Hans-Erik Lagerström och Sven-Erik Lennartsson.

16 klasskamrater från Sundsvall i norr till Lidköping i söder hade mött upp. Efter diverse aktiviteter som bland annat tipspromenad och femkamp, bjöds det på buffé samt kaffe med tårta. Det hölls även en frågesport som handlade om vad som hände ute i världen samt händelser på hemmaplan mellan åren 1958 och 1960.

Annons

Annons

– Dessutom sjöng vi allsång, även om rösterna blivit lite skrovligare så sjöng vi med glädje i alla fall, säger Hans-Erik och Sven-Erik.

Ett annat roligt inslag som de nämner var en sammanställning av alla affärer och andra rörelser som fanns i Riddarhyttan 1958 och åren däromkring.

– Det var en mycket trevlig och uppskattad träff.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy