Annons

Annons

Annons

Annons

Norberg

Debatt
Debatt: Fortfarande jättetråkigt, S!

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Ett femtiotal personer, både Fraggbor och tillresta, kom för att höra politikerna tala på Fraggedalen 16 juni.

Bild: Lova Jappevik

Annons

I sitt svar till min debattartikel, skriver Jimmy Fredriksson, Ordförande i S Norberg, att S mer än gärna ställer upp på debatt, fast på vissa villkor. S vill endast debattera på allmän plats och i tätorten, vilket jag tycker är mycket märkligt. Som politiker är man beredd att debattera när- och varsomhelst och faktiskt också om vadsomhelst.

Annons

Annons

Vår idé med Fraggedalen är att samtliga partier som är representerade i Norbergs kommunfullmäktige, skulle delta. Det handlar inte den här gången om att debattera inför publik, utan att allmänheten ska få chans att "ställa sina politiker mot väggen", samt att en representant från varje parti kortfattat får berätta vad ens parti har gjort sedan valet i september 2018, samt vad ens parti kommer att göra under återstoden av mandatperioden.

Tanken är också att platsen kommer att ändras från år till år.

Igen vill jag poängtera att jag fortfarande tycker det är väldigt synd att S, V och DiN väljer att tacka nej till Fraggedalen. Och jag hoppas att det här är en engångsföreteelse samt att det inte speglar partiernas syn på kommunens ytterområden. Det heter ju ändå "Kommunfullmäktige" och inte "Tätortsfullmäktige". Tack för ordet.

Mattias Björlestrand, ordförande Centerpartiet i Norberg

Anmäl text- och faktafel

Annons

Annons

Till toppen av sidan