Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fagersta

Missa inte FP:s nya kryssbilaga – 19 sidor korsord i e-tidningen: ”En utmaning som räcker länge”

Sugen på att lösa korsord i sommar? Ta med e-tidningen till stranden, hängmattan eller favoritfåtöljen. FP:s nya kryssbilaga väntar på dig redan nu.

Nu laddar vi e-tidningen med en ny korsordsbilaga inför sommaren. 19 sidor med kryss och knåp av varierande svårighetsgrad. Håll till godo!

Annons

Förra sommaren lanserade FP en 18-sidig e-tidningsbilaga, fylld med korsord och sudoku av olika svårighetsgrader.

Det blev succé, direkt.

Hela 15 000 läsare löste sommarkryssbilagan totalt och därför gör den nu efterlängtad comeback i e-tidningen. Den här gången blir det 19 extrasidor med kryss och knåp av varierande karaktär.

Kryssbilagan finns tillgänglig redan nu, exklusivt för dig som har vårt digital- eller komplettpaket. Du hittar den där din vanliga e-tidning finns, antingen på fagersta-posten.se eller i e-tidningsappen.

Annons

Annons

Kom också ihåg att e-tidningen alltid går att ta del av, oavsett om du är hemma, i stugan eller på långresa under sommaren. Det är en digital version av papperstidningen och i den kan du alltså läsa nyheter och sport precis som vanligt samt behålla den dagliga kollen på vädret och tv-tablån, till exempel.

E-tidningen är enkel att ladda ned och bläddra i på datorn, surfplattan eller i mobilen. Bäst är läsupplevelsen i vår e-tidningsapp, som du hittar via App store eller Google play.

Korsordsbilagan ”Sommarkryssa” finns tillgänglig redan nu. Du hittar den där din vanliga e-tidning finns.

Så här gör du för att läsa e-tidningen via fagersta-posten.se:
1) Gå in på fagersta-posten.se och klicka på ”E-tidning” längst upp i menyn.
2) Klicka på den e-tidning du vill läsa.
3) Logga in med samma inloggningsuppgifter som till ditt konto. Saknar du inloggningsuppgifter eller har glömt ditt lösenord? Klicka på ”Skapa konto” respektive ”Glömt lösenord” och följ instruktionerna. Trevlig läsning!

Så här gör du för att läsa e-tidningen via vår app:
1) Sök på ”Fagersta-Posten e-tidning" i App Store eller Google Play och ladda ner appen gratis.
2) Öppna e-tidningsappen och klicka på e-tidningen.
3) Logga in med med de inloggningsuppgifter du valde till ditt konto på fagersta-posten.se
4) Klicka på den e-tidning du vill läsa.
5) Klart. Trevlig läsning!

Behöver du hjälp?
Besök fagersta-posten.se/kundservice, här kan du snabbt och smidigt få svar på vanliga frågor om bland annat e-tidningen.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy