Annons

Annons

Annons

Motorcykelsport

Linus Sundströms första ord efter livshotande kraschen: "Svåraste veckorna i mitt liv"

Det har gått knappt två veckor Linus Sundström kraschade i en tävling i Polen och skadade sig så allvarligt att läget befarades livshotande.

Nu har Avestasonen uttalat sig på sociala medier för första gången sedan skräckolyckan.

"Långsamt börjar jag återhämta mig efter de svåraste veckorna i mitt liv", skriver han.

Text

Foto: Linus Sundströms Instagram.

Annons

Det var den 26 september som de oroväckande rapporterna kom från en tävling i Gdansk i Polen. Den tidigare Masarna-föraren Linus Sandströms uppgavs kämpa för sitt liv efter att ha kraschat och fått allvarligare inre skador.

Annons

Kort därefter kom mer lugnande uppgifter från intensivvården om att läget hade stabiliserats. Men inte förrän nu har Sundström själv uttalat sig.

Annons

"Jag skulle vilja säga tack till alla de snälla meddelanden jag har fått från alla. Jag har en tuff och lång väg framför mig, men efter att ha pratat med läkare är det hundra procent säkert att jag kommer vara tillbaka till början av 2020", skriver han i ett meddelande på Instagram.

Det var i samband med en transport till ett annat sjukhus i Polen som läget blev som mest kritisk då hjärnan började svullna upp.

"Efter att ha spenderat två veckor på sjukhus i Polen med operationer är jag nu på väg tillbaka till Sverige tillsammans med min familj", skriver Sundström.

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan