Annons

Annons

Annons

Fagersta

Insändare
Insändare: Ett taffligt försök att än en gång svartmåla vår politik

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Åsa-Märta Sjöström (S), ordförande, kommunfullmäktige i Fagersta.

Bild: Sara Arvidsson

Annons

Det är otroligt ledsamt att det insinueras att det finns anledning ”att vara bekymrad över hur kommunen styrs nu för tiden”, genom att luta sig på att ett namn inte läses upp en andra gång innan beslut. Trots att ersättarens namn lästes upp inför beslutet. Protokoll som upprättas ska givetvis vara korrekta och det är beklagligt när en bokstav ramlar bort eller kommatecken hamnar fel. Det sker korrekturrundor innan påskrift och helt klart har tre par ögon missat bokstaven denna gång.

Annons

Annons

Det blir bara ett taffligt försök att än en gång svartmåla den politik som bedrivs. På bara fem år med Socialdemokraterna vid styret börjar det verkligen synas att det satsas ordentligt på Fagersta, att vägen framåt bygger på optimism och framtidstro.

Det är så otroligt glädjande att vi kunnat bygga ut våra skolor, byggt ut Malmen, att vi renoverar vatten- och avloppssystemet i kommunen, att det nya produktionsköket står på plats och att vi i dagarna inviger vår nya förskola. Liksom att skateparken, cykelbanan, parkourparken och allaktivitetsplanerna skapar ett bredare utbud till fritidsaktiviteter.

Att vi genomför kanske den viktigaste jämställdhetsreformen genom att ha infört heltid som norm i kommunen. Att vi även framåt ser framför oss investeringar på ytterligare en halv miljard i bostäder, äldreboende och verksamheter - trots stora utmaningar - är en tydlig signal att vi vill något med Fagersta.

Till skillnad mot föregående styres 16 år av ovilja att investera, trots stora behov av nödvändiga och välbehövliga insatser för Fagerstas del. Det är möjligt att signaturen ”en bekymrad skattebetalare i Fagersta kommun” längtar tillbaka till det styret.

Men det gör inte vi, vi vill fortsätta bygga framtidens Fagersta!

Åsa-Märta Sjöström (S)

Ordförande, kommunfullmäktige Fagersta

Anmäl text- och faktafel

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan