Annons

Annons

Annons

Silly season – Västanfors IF 20/21

Fläkten hämtar in ung spelare: ”Blir en utmaning”

Västanfors IF fortsätter att värva friskt inför återkomsten i bandyallsvenskan. Näst på tur att ansluta till lagbygget är Västeråsaren Arvid Carlsson. "Jag hoppas att jag ska utvecklas som spelare och hjälpa laget", säger han till föreningens hemsida.

Text

Arvid Carlsson har under en dryg vecka tränat med sina nya lagkamrater i Västanfors IF. Foto: Jörgen Hjerpe/Västanfors Bandy

Annons

Anmäl text- och faktafel

Det senaste bidraget till Västanfors IF:s trupp har trots sin ringa ålder, 19 år, hunnit representera både division 1-laget Västerås Bandy och moderklubben Västerås SK på juniornivå.

Nu väntar nya utmaningar i Västanfors IF för Arvid Carlsson, som utgår från en back- eller mittfältsposition.

Annons

Annons

– Det här verkar vara ett bra gäng. Jag hoppas att jag ska utvecklas som spelare och hjälpa laget, säger han till Västanfors IF:s hemsida.

Fläktens sportgrupp, bestående av Mikael Augustsson och Lars Aronsson, är nöjd med den senaste förstärkningen.

– Arvid är en tuff, orädd spelare som är bra tränad. Han är stark och en bra skridskoåkare, säger Lars Aronsson.

"Vi är jättenöjda med att få in ytterligare en ung, ambitiös kille i truppen", säger Lars Aronsson om den senaste förstärkningen.

Bild: Adam Wenell

Arvid Carlssons intåg i truppen betyder att 16 spelare är kontrakterade till nästa säsong. Sportgruppen sonderar terrängen efter ytterligare någon spelare, samtidigt som det står klart att Victor Fredriksson inte hittar motivation för en till säsong på is.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan