Annons

Annons

Annons

Annons

Norberg

Insändare
Insändare: Vem tar sitt uppdrag på mest allvar?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Liane Blom (L), ersättare i NVKs direktion.

Bild: Lova Jappevik

Annons

Jag har sagt det förut och jag säger det igen: det är ett fåtal projekt hos NVK som drar över budget, vad gäller Norberg. De flesta underskrider. Torbjörn Norgren talar inte om onödiga projekt, men han talar ofta om för dyra kostnader. Det skulle således vara intressant att få veta vem han då anser ska stå för fiolerna vad gäller till exempel kulturbyggnader, om det nu inte är skattebetalarna? Vem har då Norgren, med sin gedigna ekonomiska kunskap, tänkt sig ska betala för projekten? Vore det bättre om Norgren själv fick sätta prislappen? Det skulle i så fall vara ganska intressant att se hur ofta han skulle träffa exakt rätt vad gäller budget.

Annons

Annons

Det stämmer att det är Norgren som har drivit frågan om renovering av kommunhusets fasad. Efter flertalet mejl har jag personligen försökt få projektet till stånd, för att möta Norgrens behov. Vad händer då? Jo, han är inte nöjd med lösningen. Nu får du ge dig. Antingen siktar vi in oss på att få arbetet gjort eller också låter vi det förbli ogjort. Oavsett vilket så kommer inte insändarna från Norgren att sina. Det är svårt att göra någon nöjd som uppenbarligen vill vara missnöjd.

Man kanske kan anse att jag är nyinflyttad efter tio år i Norberg? Det verkar dock vara bra att vara ”nyinflyttad” i så fall. Skillnaden mellan PNF och L är dock att vi tar samtliga uppdrag på allra största allvar och fullföljer dem också. Få är mötena jag missat på NVK:s direktion även om jag bara är ersättare. Det är mer än man kan säga vad gäller Norgrens parti och deras politiska åtaganden. Undrar vem som tar sitt uppdrag på mest allvar?

Liane Blom (L), ersättare i NVKs direktion

Annons

Annons

Till toppen av sidan