Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fagersta

Insändare
Insändare: Musikpaviljongen på plats – men varför uteblev svaren?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Bild: Lova Jappevik

Annons

Så är den då äntligen på plats, den efterlängtade musikpaviljonen på Ejalunden, visserligen försenad mot ursprungsplanen men ändock på plats. I FP den 21 september var det en insändare som efterfrågade när det var tänkt att paviljongen skulle stå klar samt en rak fråga till ansvariga ”Jag uppmanar alla involverade att tydligt redovisa hur långt man kommit med planerna för återuppbyggnad och ange ett datum då paviljongen kommer stå klar. Datumet får mer än gärna komma i ett svar på denna insändare”.

Annons

Annons

Uppenbarligen var byggnationen igång när frågan ställdes, av vilken anledningen kunde då ingen svara på insändaren, helt tyst både från uppdragsgivaren Fagersta kommun samt ansvariga på NVK. Det hade räckt med ett enkelt ”Hej. Paviljongen tillverkas i detta nu hos entreprenören, vi räknar med att den kommer stå klar under november”. I det här fallet ser jag inte förseningen som det största problemet utan den ignorans som ansvariga politiker och tjänstemän uppvisar. Det har nämnts tidigare på insändarsidan, svarsfrekvensen på insändare i lokaltidningen är usel och verkar så fortsätta att vara trots att det är uppenbart vem som kan delge svaren.

Envägskommunikation

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy