Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Bandy

Se Västanfors seriepremiär live hos Fagersta-Posten

På söndag spelar nykomlingen Västanfors seriepremiär i allsvenskan mot Örebro SK hemma på IP.

Du som kund hos Fagersta-Posten ser matchen live.

– Jag ser det som en bra möjlighet för Fläktens supportrar att följa matchen på ett coronasäkert sätt, säger utgivaren Julia Engström.

Montage: Julia Engström

Bild: Adam Wenell

Annons

Västanfors tänkta premiär mot Boltic blev uppskjuten då det värmländska laget i tisdags lämnade återbud med hänvisning till striktare rekommendationer i region Värmland. Klubben meddelade att laget inte kommer att spela några matcher förrän tidigast den 10 december.

Nu är det dock klart att Fagersta-Posten livesänder det som blir premiären – när "Fläkten" tar emot Örebro SK hemma på söndagen.

– Det känns bra att i sådana här tider kunna ge våra läsare möjligheten att se premiären. Jag ser det som ett bra tillfälle för Fläktens supportrar att följa matchen direkt, coronasäkert och smidigt, säger Fagersta-Postens chefredaktör och utgivare Julia Engström.

Annons

Annons

Bandypuls, som precis som Fagersta-Posten tillhör Bonnier News Local, har redan sedan tidigare säkrat sändningsrättigheterna för hälften av alla matcher som spelas i allsvenskan. Från början var totalantalet 88 matcher, fördelade på alla lag i serien. Nu återstår att se hur många det blir och hur serien kommer att fortlöpa.

– Det är därför vi inte kan gå ut med någon matchlista på lite längre sikt, utan vi får ta det stötvis framöver. Men att det blir fler livesända Västanfors-matcher efter helgens premiär vågar jag utlova, förutsatt att allsvenskan fortsätter spelas, säger Rikard Bäckman, chefredaktör på Bandypuls och projektledare för livesport i Bonnier News Local.

För att kunna se livesänd sport hos Fagersta-Posten behöver du vara pluskund. Det blir du enklast genom att teckna en prenumeration på kund.mittmedia.se/paket/fp.

► Om du redan prenumererar på papperstidningen behöver du aktivera ditt digitala konto via www.fagersta-posten.se.

► Vår kundtjänst har öppet vardagar på kontorstid. Dit kan man skriva eller ringa. Du når vår kundservice på telefon 010-709 79 00 eller på kundservice.mittmedia.se/fagersta-posten.

Annons

LÄS MER:

Fläkten garanteras allsvenskt spel nästa säsong: ”Ger arbetsro”

Bandyfamiljen har funnit sig tillrätta i Fagersta: ”Vill prova livet här”

Nya beskedet från förbundet – grönt ljus för fläktens serie

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy