Annons

Annons

Annons

Bandy

Se Västanfors seriepremiär live hos Fagersta-Posten

På söndag spelar nykomlingen Västanfors seriepremiär i allsvenskan mot Örebro SK hemma på IP.

Du som kund hos Fagersta-Posten ser matchen live.

– Jag ser det som en bra möjlighet för Fläktens supportrar att följa matchen på ett coronasäkert sätt, säger utgivaren Julia Engström.

Text: 

Montage: Julia Engström

Bild: Adam Wenell

Annons

Västanfors tänkta premiär mot Boltic blev uppskjuten då det värmländska laget i tisdags lämnade återbud med hänvisning till striktare rekommendationer i region Värmland. Klubben meddelade att laget inte kommer att spela några matcher förrän tidigast den 10 december.

Nu är det dock klart att Fagersta-Posten livesänder det som blir premiären – när "Fläkten" tar emot Örebro SK hemma på söndagen.

– Det känns bra att i sådana här tider kunna ge våra läsare möjligheten att se premiären. Jag ser det som ett bra tillfälle för Fläktens supportrar att följa matchen direkt, coronasäkert och smidigt, säger Fagersta-Postens chefredaktör och utgivare Julia Engström.

Annons

Annons

Bandypuls, som precis som Fagersta-Posten tillhör Bonnier News Local, har redan sedan tidigare säkrat sändningsrättigheterna för hälften av alla matcher som spelas i allsvenskan. Från början var totalantalet 88 matcher, fördelade på alla lag i serien. Nu återstår att se hur många det blir och hur serien kommer att fortlöpa.

– Det är därför vi inte kan gå ut med någon matchlista på lite längre sikt, utan vi får ta det stötvis framöver. Men att det blir fler livesända Västanfors-matcher efter helgens premiär vågar jag utlova, förutsatt att allsvenskan fortsätter spelas, säger Rikard Bäckman, chefredaktör på Bandypuls och projektledare för livesport i Bonnier News Local.

För att kunna se livesänd sport hos Fagersta-Posten behöver du vara pluskund. Det blir du enklast genom att teckna en prenumeration på kund.mittmedia.se/paket/fp.

► Om du redan prenumererar på papperstidningen behöver du aktivera ditt digitala konto via www.fagersta-posten.se.

► Vår kundtjänst har öppet vardagar på kontorstid. Dit kan man skriva eller ringa. Du når vår kundservice på telefon 010-709 79 00 eller på kundservice.mittmedia.se/fagersta-posten.

Annons

LÄS MER:

Fläkten garanteras allsvenskt spel nästa säsong: ”Ger arbetsro”

Bandyfamiljen har funnit sig tillrätta i Fagersta: ”Vill prova livet här”

Nya beskedet från förbundet – grönt ljus för fläktens serie

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan