Annons

Annons

Annons

Fagersta

Storföretagens personal missköter sig på lunchstället – som nu kan stängas: ”Jag blir bestört”

Hyttbäckens restaurang har flera gånger larmat Epiroc och Seco tools om att vissa anställda inte respekterar coronaregler under luncherna, vilket nu får Epirocs ledning att ryta ifrån.

”Om vi inte sköter detta så kommer vi att behöva ta ställning till om vi överhuvudtaget ska kunna ha restaurangen öppen”, skriver Epirocs personalchef, Lars-Åke Stefansson, i ett internt meddelande.

Text: 

I normala fall brukar Hyttarbäckens restaurang befolkas av 500 lunchbesökare från Seco tools och Epiroc. Under pandemin har den siffran dragits ned till 150-200 personer, menar Lars-Åke Stefansson

Annons

Epiroc och Seco tools har tillsammans lunchrestaurangen Hyttbäcken, som är ett populärt lunchställe bland de anställda. Som så många andra inrättningar har matstället tvingats införa nya förhållningsregler för besökare på grund av corona.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla lokala nyheter på vår sajt och nyhetsapp.
  • Läsarshoppen med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje vardag.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan