Annons

Annons

Annons

Fotboll

Till minne – Staffan Anger

Text

Staffan Anger inför resan till OS i London 2012. Foto: Göran Widerberg/VLT:s arkiv

Annons

Sportintresset hos Staffan har alltid varit mycket stort och engagerat. 

Han hade ett stort hjärta för idrotten i Sverige men även lokalt i Västerås. Han stöttade många föreningar ekonomiskt och privat var han närvarande på många matcher och var ett känt ansikte på våra olika arenor i Västerås. Så även internationellt då han besökte både OS och VM vissa år.

Annons

Annons

Staffan Anger är en av de personer som har bidragit mest av alla till framgångssagan Hamre Mean Machine FC under åren 1993–2006. Han var inte bara den absolut största och trognaste sponsorn, utan också en av de mest intresserade och hängivna supporter vi haft.

Han hade alltid tid för fotbollslaget Hamre MM, trots Riksdagsuppdrag och många affärsresor. Hans engagemang och närvaro på matcher och andra sammankomster var påtaglig.

Hans positiva energi, drivet och tron på att kunna göra sådant ingen trodde var möjligt lever vidare i många av oss ännu idag. Detta har många av oss tagit till sig och fört vidare till våra medmänniskor i vardagen och kollegor i arbetslivet. Det är något vi använder oss av i både vänskap som ledarskap dagligen.

Tillsammans har vi skapat det vi kallar Hamreandan.

Våra tankar går till till hans hustru Britt och barnen samt barnbarn.

Vila i frid Staffan och TACK som fan!

Samtliga spelare och ledare i Hamre Mean Machine FC genom Joakim Leveborn Nilsson

Staffan Anger blir prisad på Glory Days 2016. Foto: Lars-Olof Kandell

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan