AnnonsPer Kvadrat

Kvalitet i 40 år – Per Kvadrat i Avesta gör succé: “Färgen är revolutionerande”

Per Kvadrat i Avesta är ingen vanlig färgaffär. Förutom kvalitetsvaror lägger de ner både kunskap och själ i sitt arbete. Därför är de extra glada över att ha utomhusfärgerna DEMIDEKK Infinity och Infinity details i sortimentet.
– De har en suverän kulör- och glanshållbarhet och ger ett bra skydd för ditt hus under mycket lång tid, säger Örjan Svensson, butikschef.

– Våra anställda har tillsammans över 100 års erfarenhet av branschen, berättar Örjan.

I 40 år har Per Kvadrat hjälpt sina kunder att skapa sköna miljöer att trivas i och idag är färghandeln ett givet inslag i Avesta.

–Vi har haft ett finger med i spelet i många hem här i stan, säger butikschefen Örjan Svensson.

Förutom färg är Per Kvadrat även specialister på golv, tapet, keramik, badrum – och spa.

– Våra kunder är både privatpersoner och företag. Men vi konkurrerar inte med lågprisbutiker. Allt vi säljer är av hög kvalitet. Våra anställda har tillsammans över 100 års erfarenhet av branschen.

Nu finns utomhusfärgen som håller längre än alla andra

Per Kvadrat har varit återförsäljare av DEMIDEKK sedan starten men särskilt färgen Infinity har gjort stort avtryck på marknaden, berättar han.

– Infinity var en av de stora nyheterna då den kom ut och den är gjord av de finaste råvaror, men hur de tillverkar den är en hemlighet. Inte ens jag vet vilken metod de använder sig av, säger Örjan.

Den banbrytande och patentsökta INFINITY-teknologin har en smutsavvisande och yta vilket innebär att varken smuts eller pollen fäster på färgfilmen. Färgen finns även speciellt anpassad för detaljer såsom fönster och andra detaljer.

Älskar du också färg eller är det svårt att veta vad man ska välja? Här finns inspiration inför ditt färgval

Den har även en överlägsen glans- och kulörhållbarhet. Det innebär att huset håller sig vackert i flera år.

Örjan kallar DEMIDEKK Infinity för revolutionerande.

– Vi har kunder som har använt DEMIDEKKs utomhusfärger i många år. Och de har inte behövt måla om sina hus på cirka 20 år. Det ska bli spännande att se hur lång hållbarhetstiden blir för Infinity, säger Örjan Svensson.

Med DEMIDEKK Infinitys glans- och kulörhållbarhet samt självrengörande effekt håller sig huset vackert i flera år

Men det finns fler fördelar med att lägga en extra slant på en riktigt bra utomhusfärg. Han rekommenderar de som är intresserade av DEMIDEKK Infinity att besöka Per Kvadrats butik som även har ett stort utbud av bland annat färgprover, tapeter, badrumsinredning och golv.

– Infinitys kvalitet är verkligen enastående. Du får även mer fritid eftersom du inte behöver lägga ner tid på underhåll.

Följ oss på Instagram för mer inspiration

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av Fagersta-Postens redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan