Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Chefredaktören: Välkommen till nya fagersta-posten.se!

Från och med nu möts du som läser fagersta-posten.se och vår app av ett nytt utseende. Vi har renoverat! Kostymen är ny, men innehållet finns kvar.

Julia Engström, chefredaktör Fagersta-Posten.

Annons

Det har gått ett antal år sedan vi senast stylade om och bytte utseende. Den gamla sajten var inte perfekt och det vi tyckte var bra och snyggt för fem, sex år sedan funkade helt enkelt inte lika bra nu. Därför tycker jag att det här ansiktslyftet är välkommet.

Det hör också till saken att flera av er har efterfrågat en tydligare sajt. Det kom fram efter den läsarenkät vi gjorde i våras och det tog vi till oss. Nu har vi ritat om och renoverat under huven för att det ska bli lättare för dig att navigera på fagersta-posten.se och i vår app. Det ska vara enkelt att hitta de lokala nyheter du vill läsa!

Annons

Annons

Jag hoppas att du ska känna att sajten blir luftigare och tydligare – vi vill ge dig en bättre överblick av vad som händer eller är på gång i ditt närområde. På förstasidan kommer du förstås att hitta senaste nytt, de viktigaste och mest intressanta nyheterna lokalt samt bland annat sport och lagfarter som egna sektioner. En skillnad från tidigare är också att vi tydligare skiljer åsiktsmaterial som insändare, debatt och ledare från våra nyhetsartiklar.

Som ofta vid förändringar kan det i början bli ovant att leta sig fram på den nya sajten. Både för dig som läsare och för oss på redaktionen. Oavsett hur mycket vi tänkt och knåpat innan sjösättning kan det finnas saker som inte blir riktigt vad vi tänkt oss.

Om du funderar över eller saknar något på vår nya sajt får du gärna höra av dig till mig (julia.engstrom@fagersta-posten.se) eller till redaktionen (redaktionen@fagersta-posten.se).

Avslutningsvis vill jag påminna om att uppdatera din nyhetsapp för att få den senaste versionen och fortsätta få pushnotiser om de viktigaste lokala nyheterna.

Gör så här:

Appstore: Inne i Appstore – klicka på ikonen när du har sökt fram appen, så får du upp en knapp där det står ”uppdatera”, som du klickar på. (Du klickar alltså inte på ”öppna” när du sökt reda på appen i Appstore.) Sedan fortsätter du med att ställa in vilka pushar du vill ha för att inte missa något av det som händer på din ort eller inom dina intresseområden.

Google Play: I Google Play söker du reda på appen, och klickar på ”uppdatera”-knappen direkt.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy