Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Räddningstjänsten kritiseras

Debatt
Räddningschefen har mitt fulla förtroende

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Lennart Skansfors (DiN) svarar på insändaren om vad Norbergs kommunstyrelse anser om räddningschefens bisyssla.

Bild: Privat

Annons

Jag har kvar mitt fulla förtroende för räddningschefen och att han fortsätter sin bisyssla som tidigare. Avundsjuka är en svår sjukdom för dem som drabbas och det är väl det man drabbas av när man ser hans inkomster.

Annons

Jag har varit politiker i många år och mött räddningschefen under många möten. Kan tycka han är lite torr och trälig i sina presentationer. Men jag har stor respekt för det han företräder och hans kompetens.

Annons

Däremot vet jag att kompetens är svårt att rekrytera. Vår räddningschef har haft sitt uppdrag i cirka 20 år. Även sin bisyssla. Nu har den gett bra och rejäla inkomster och det upprör många.

Jag har sett räddningschefens arbete under branden 2014. Jag är tacksam att mitt Norberg och mitt hem står kvar efter den. Jag ser hans meriter och kunskap och engagemang.

Bland annat att bilda storregion så att vi är rustade för nya katastrofer. Jag är inte avundsjuk för att han tjänar pengar och han har mitt fulla förtroende.

Lennart Skansfors (DiN)

Ledamot i kommunstyrelsen

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy