Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Striden om ny brandstation

Debatt
En kommun bygger utifrån behov och budget 

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Lena Lovén Rolén (S).

Bild: Sara Arvidsson

Annons

Med anledning av den diskussion som förts på Facebooktråden ”Värt att veta i Skinnskatteberg” angående nybyggnation av brandstation känner jag mig manad till denna text. Den politiska debatt som förs handlar om budget och hur vi ska bygga för att Skinnskattebergs deltidsbrandkår ska få en bra arbetsmiljö och modernisera/rusta i enlighet med de lagkrav som finns. Precis på samma sätt som när en kommun ska bygga förskola, trygghetsboende och så vidare.

Annons

Annons

En kommun bygger utifrån behov och budget. Skinnskattebergs kommun ska ta ansvar, ge service och vara jämlik mot sina invånare och sin personal. Här ingår också att skapa/ge förutsättningar för ett tryggt samhälle, även för näringsliv, organisationer och besökare. Det handlar inte om vilka som är värda det ena eller det andra, värderingar på det viset hör inte hit.

Jag önskar er alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Lena Lovén Rolén (S)

Kommunstyrelsens ordförande

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy