Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Fagersta

Insändare
Sladdandet på Bryggarvägen har urartat

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Sladdande epa-traktorer upprör insändarskribenten.

Bild: Harri Sternljung

Annons

Snart kommer någon att få sätta livet till, säger närmaste grannarna när epor kör i bredställ på Bryggarvägen/ Klövervägen. Kurvan där har blivit en grej bland unga epa-förare att sladda i. Veckan har bara börjat men redan har tre epa-förare har sladdat av vägen upp på trottoarkanten och i snödrivorna.

Oroliga föräldrar och barn vågar inte gå över vägen utan att behöva se sig om ryggen när eporna kommer i full hastighet. Ett så hänsynslöst och vårdslöst sätt att dra på en sladd fast det finns barn och även funktionshindrade som befinner sig intill vägen. Klövervägen är inte en genomfartsväg och skylten syns tydligt, men de väljer hellre ta den vägen istället för att åka över fem farthinder på Bryggarvägen. Polis och kommun är upplysta angående problemet och vi önskar nu på en lösning innan det är någon som får sätta livet till.

Oroliga grannar

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy