Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Norberg

Debatt
Inte sant att diskussioner tystas

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Thommy Ukkonen (S) ordförande BUU ger Christer Filipsson (DiN) svar på tal.

Bild: Privat

Annons

Svar på insändaren ”Hur okritiska får politiker vara?”

Kritiska revisionsrapporter har ett bra värde som syftar till att förbättra. Av den anledningen anser vi inte att rapporterna varken höjer blodtrycket eller påverkar vårt humör. Tvärtom ger det oss en bild som är värd att lyssna till, bevaka och förändra till det bättre.

Annons

Annons

Demokraterna i Norbergs (DiN) representant i Barn och Utbildnings Utskottet (BUU) kom in med en skrivelse till BUU 2021-08-24 angående frågor om ett pågående ärende hos Skolinspektionen rörande bristande trygghet i skolmiljön. Svar lämnades på den skrivelsen i BUU 2021-11-09. På detta BUU sammanträde var ingen representant från DiN närvarande. Svaret på skrivelsen fanns att läsa innan mötet, ordet lämnades fritt och ingen diskussion fördes av något parti.

Att våra barn tvingas vänja sig vid kränkningar och mobbing utan att samhället reagerar tycker jag verkligen är att underkänna skolpersonalen som finns i verksamheten dagligen. Prata gärna med dem, de gör ett utmärkt arbete med att förbygga och hantera konflikter, kränkningar, mobbing dagligen. Personalen på våra skolor är goda vuxna förebilder.

Vi vuxna utanför skolan ska också vara goda föredömen för att skapa ett tryggt samhälle för våra barn och unga att växa upp i.

Att någon tystas ner i BUU är inget vi upplever och vi är med på alla möten till skillnad mot Christer Filipsson (DiN) som inte är med på något.

Thommy Ukkonen (S) ordförande BUU

Ingrid Hellström (S) vice ordförande BUU

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy