Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Norberg

Debatt
Jag kan inte acceptera osakliga påståenden

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Christer Filipsson (DiN).

Bild: Privat

Annons

Politiska debatter är demokratins smörjmedel och något jag välkomnar. Jag kan också erkänna att jag kan vara yvig och provocerande i de artiklar jag skriver och får då vara beredd att mötas på samma sätt.

Däremot har jag svårt för att acceptera påståenden som är osakliga och enbart tycks vara avsedda att smutskasta mig som person och politiker som sviker väljarna genom att inte delta på de politiska mötena. Sakmässigt kan jag upplysa Ukkonen och Hellström att jag inte är ledamot i Barn- och Utbildningsutskottet (BUU) och varken får eller kan bevista utskottets sammanträden. Jag representerar DiN i det sociala utskottet och har där en i princip hundraprocentig närvaro och är en tydlig profilerad politiker.

Annons

Annons

Vad det gäller DiN:s representation i BUU är det Anna Lindgren som är ordinarie ledamot, och hon bekräftar att hon har 93 procent närvaro på BUU sammanträden och också är en tongivande profil.

Så debattera kan vi fortsätta med men håll er till sanningen i fortsättningen. Artikeln visar väl endast hur desperata socialdemokraterna är och hur de hanterar kritik.

Christer Filipsson, Demokraterna i Norberg

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan
Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy