Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll

Insändare
Varför inget reportage om premiärmatchen i tidningen?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten saknade ett reportage från Fagersta Södras premiärmatch mot Sala i papperstidningen. Bild från hemmapremiären mot Rengsjö SK.

Bild: Ted Lindholm

Annons

Såg fram emot att läsa om lokal sport i förra onsdagens FP. Framför allt om Fagersta Södra div 3 fotboll som jag hört ha vunnit premiärmatchen i Sala under påskhelgen. Inte en rad om matchen!!!? På sportsidan fanns istället ett långt reportage om Brage. Finns inget intresse längre att bevaka lokal sport i tidningen så måste man fundera om fortsatt prenumeration.

Annons

Lars-Erik Karlsson

Annons

Chefredaktören svarar:

FP skrev flera rader om premiärmatchen som spelades den 15 april. Texten finns fortfarande att läsa för alla prenumeranter på fagersta-posten.se och i vår nyhetsapp. På grund av flera röda, och därmed tidningsfria, dagar i samband med påskhelgen kom inte nästa utgåva förrän onsdag 20 april. Där publicerade vi inte artikeln, eftersom fem dagar passerat sedan matchen. Min bedömning är helt enkelt att nyheten var gammal vid det laget.

Att vi inte bevakar lokal sport håller jag inte med om. Det gör vi, och jag tycker att det är en naturlig och viktig del i vårt nyhetsarbete. Vi skriver om de lokala lagen och idrottsutövarna betydligt mer intensivt idag än vad vi gjort på många år. För att alltid hänga med i senaste nytt, kan det däremot vara idé att också läsa oss digitalt via dator, telefon eller surfplatta. Du som har papperstidningen har redan tillgång till det här, det ingår i din prenumeration. Det du behöver ha är en mejladress. Och behöver du hjälp att logga in, så ordnar vi det. Välkommen förbi redaktionen!

Julia Engström, chefredaktör och ansvarig utgivare

Annons

Annons

Till toppen av sidan