Annons

Annons

Annons

Annons

Fagersta

Debatt
I Socialdemokraternas Fagersta ska alla känna sig trygga

Detta är ett debattinlägg.Skribenterna svarar för åsikterna.

Åsa-Märta Sjöström (S).

Bild: Sara Arvidsson

Annons

I år är det val till kommunfullmäktige och det är viktigt att alla invånare nyttjar sin demokratiska rätt och går och röstar för det styre man vill ha i kommunen. För vilka som styr Fagersta spelar roll och gör skillnad.

Vi socialdemokrater vill fortsätta bygga ett starkare och tryggare samhälle, där alla som kan jobba ska jobba och du som jobbar ska ha en bra lön och trygga arbetsvillkor och en pension som går att leva på.

Annons

Annons

Våra barn ska kunna få precis det de behöver genom förskolan, skolan och gymnasiet för att gå ut med godkända betyg och kortare väg till eget arbete och egen försörjning. Vår framtid byggs genom att vi satsar på våra barn.

I Socialdemokraternas Fagersta ska alla känna sig trygga att välfärden finns där när man behöver den. En kommun som möter de behov som finns och kan uppstå längs vägen. Fagersta ska vara en trygg plats genom hela livet.

Vi behöver inte mer motsättningar och hat, utan mer gemenskap och sammanhållning. Vi ska lösa de samhällsproblem och ta oss an de utmaningar som finns, framtidens Fagersta bygger vi tillsammans!

Det har hänt otroligt mycket bra saker i Fagersta de senaste åtta åren, men vi känner oss långt ifrån färdiga. Vi vill fortsätta investera i utbildning, äldreomsorg, välfärd, infrastruktur och bostäder samt insatser som skapar fler jobb. När välfärden omfattar alla så kan den enskilda människans frihet växa. Vi vill fortsätta framåt, fortsätta arbeta för att ständigt förbättra allas vår vardag.

Rösta på Socialdemokraterna för ett ännu rödare, starkare och tryggare Fagersta. Rösta för det samhälle du vill ha. Tillsammans för ett ännu bättre Fagersta!

Åsa-Märta Sjöström (S)

Kandidat till kommunalråd

Annons

Annons

Till toppen av sidan