Annons

Annons

Annons

Annons

Norberg

Insändare
Respektlöst att bygga insändare på anonym skrivelse

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Pratima Åslund (V) tycker inte att

Bild: Clara Jonsson, Privat

Annons

Anna – jag blev väldigt ledsen och känner stort obehag av din insändare ”Norberg kan bättre – men inte med S i spetsen” både som partiföreträdare och som kommuninvånare i Norbergs Kommun. Inte för att du kritiserar Socialdemokraterna och säkert också Vänsterpartiet som samarbetsparti, även om du inte nämner V, men obehag inför tonen i insändaren som du bygger på en anonym skrivelse. Denna skrivelse kallar du ”öppen skrivelse” och den har tydligen skickats till några partier och uppenbarligen till DiN.

Annons

Annons

Visserligen har det talats länge i media om att valet 2022 kommer att innebära fula angrepp och smutskastning men jag har högre tankar och tror mer gott om människor och det är ju kommuninvånare som utgör politikerna i Norberg.

Att i en insändare i flera medier använda sig av en skrivelse skriven av person som inte vill figurera med sitt namn och som spyr ut sin egen frustration riktad mot chefer anställda i kommunen upplever jag som lågvattenmärke. Men det gör uppenbarligen inte du Anna Lindgren utan ser till att delar av skrivelsen kommer med i din insändare och gör den till dina egna åsikter. Hade författaren av skrivelsen verkligen velat få det publicerat är jag övertygad om att hen skulle ha skickat in skrivelsen som en egen insändare.

Det är personalen som gör att Norbergs Kommun fungerar, varje dag, skjut inte på enskilda anställda! Jag hoppas att det verkligen inte är så här Anna - du som listetta för DiN - så respektlöst vill framföra er politik.

Pratima Åslund, ordförande Vänsterpartiet Norberg

Annons

Annons

Till toppen av sidan