Annons

Annons

Annons

Innebandy

FP avslöjar: Poängkungen och lagkaptenen stannar i Per-Ols

Under tisdagen gick Per Ols ut med att poängkungen Fredrik Åhlberg fortsätter ett år till i laget. Nu kan FP även berätta att lagkaptenen Daniel Snickars gör honom sällskap.

– Det är svårt att sluta, säger Daniel Snickars.

Text

Fredrik Åhlberg och Daniel Snickars spelar vidare i Per-Ols.

Bild: Ted Lindholm, Mikael Stenkvist

Annons

Per-Ols IBF ser ut att få ett sylvasst herrlag i division 2 även nästa säsong. Fredrik Åhlberg, som vann seriens poängliga under 21/22, har skrivit på ett nytt kontrakt. Dessutom är klubben muntliga överens med lagkaptenen Daniel Snickars om en fortsättning.

Det bekräftar huvudpersonen till FP, som menar att det var ett beslut som satt långt inne.

Annons

– Det var det. Jag har fått barn och innebandyn tar mycket tid. Det krävdes lite fundering för att komma fram till om jag har den tiden. Vi får pussla lite med familjebiten så hoppas jag att det ska gå bra.

Annons

”Grabbarna i laget har kört på bra men jag har inte varit med så mycket ännu utan har hållit igång i Västerås”, säger Daniel Snickars om försäsongen.

Bild: Ted Lindholm

Vad var det som fick dig att känna att det är värt att fortsätta?

– Det är roligt och vi har ett bra gäng. Jag har fått med mig Fredrik (Åhlberg, reds. anm) och lite nya killar från Västerås.

Vad blir målsättningen till kommande säsong?

– Jag vet inte riktigt. Jag tycker att vi blir bättre men jag tycker också att serien i stort blir bättre. Tre lag kommer ner från division 1 och det är väl de som kommer få vara favoriter. Serien kommer att bli mycket tuffare, så om vi tar oss till kval har vi gjort det bra.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan