Annons

Annons

Annons

Annons

Norberg

Insändare
Vad blir slutnotan för Demokraternas politik?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Mikael Ladman, ombudsman Transport.

Bild: Arkivbild

Annons

Kul att se Demokraterna i Norbergs framtidsvisioner, frågan man ställer sig är vad kommer att händ i övrig verksamhet. Om jag inte missminner mig så har DiN tidigare gjort gällande i sina tidigare insändare att ett av deras alla löften är att gå ur NVK. Samtidigt skall man då minska budgeten till den verksamheten. Detta får inte jag att gå ihop om man går ur NVK så är det väl rimligt att anta att kommunen måste inrätta en egen organisation som hand har dessa uppgifter.

Annons

Annons

Så snälla ni i DiN redogör för helheten i era visioner så man kan få ett helhetsperspektiv över konsekvenserna av er vision. Jag har tyvärr varit ifrån kommunpolitiken ett tag på grund av mitt arbete. Har nog missat några av era insändare också.

I den senaste insändaren lovar ni en ökning av anslagen till skolan på fem miljoner. Tidigare har det lovats satsningar på förskolan men inga pengar nämnda, även äldreomsorgen är nämnt men inte där heller har det klargjorts hur mycket de kommer att kosta. Uppbyggnad av en egen teknisk förvaltning, som måste till om man kliver av samarbetet med NVK. Så vad slutnotan hamnar är det svårt att göra sig en bild av.

Ni börjar låta som ett annat parti som har som lösning på alla problem att visa invandrare på porten. Ni har som lösning att minska budgeten eller helt avsluta samarbetet med NVK som patentlösning på Norbergs problem. Samt att Vänstern och Socialdemokraterna är ondskan själv, detta trots att fullmäktige i Norberg består av flera partier. Om eran tes höll så borde väl de andra partierna stödja er i de ni uttrycker. Jag ser fram emot en helhetsredovisning från er i DiN.

Mikael Ladman

Ombudsman Transport

Annons

Annons

Till toppen av sidan