Annons

Annons

Annons

Skinnskatteberg

Insändare
Jag kandiderar för KD för att göra folkets röster hörda

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Caroline Andersson Åkergren (KD) kandiderar till kommunfullmäktige i Skinnskatteberg för Kristdemokraterna.

Annons

Mitt namn är Caroline Andersson Åkergren. Jag kommer ställa upp i kommunvalet för Kristdemokraterna i Skinnskatteberg. Jag är 35 år och driver och arbetar inom lantbruket. Jag har fyra barn och älskar hästar och hundar!

Jag vill med att vara med och bestämma, för att kunna hjälpa folk i Skinnskatteberg och göra folkets röster hörda. Jag vill hjälpa personal inom vård och skola samt se till att vi snyggar upp Skinnskatteberg till den fina kommun den va förr i tiden!

Annons

Annons

Vi behöver varandra för att skapa trygghet och ett fungerande plan för både vuxna, barn och våra pensionärer. Vår vårdpersonal ska inte behöva gå på knäna för att hjälpa andra människor. De ska uppskattas och få belöning för sitt fina arbete! Om vi i KD får eran röst så är de ni i kommunen vi kommer att lyssna på och försöka hjälpa så mycket som vi bara kan och vi vill ha ett nära samarbete med alla som vill och har något att framföra. Som det är nu så är det inte hållbart för någon att jobba extra och tjäna extra!

Jag/vi i KD samarbetar gärna med andra partier så länge Skinnskattebergs kommuns invånares röster blir hörda! Allt gott och kämpa på, allt kan vända! En röst på oss betyder folket röst i Skinnskatteberg! Ta hand om varandra.

Caroline Andersson Åkergren (KD)

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan