Annons

Annons

Annons

Valet 2022

Så följer du valet med FP – håll dig uppdaterad hela söndagen

Två dagar kvar till valdagen. Fagersta-Posten bevakar självklart slutspurten och har laddat upp inför söndagen. Vi hjälper dig att hålla koll på valresultatet – och det som händer under valdagen.

Text

På söndag kväll har vi förhoppningsvis ett hum om vilka partier som ortsborna i norra Västmanland vill ska styra i kommunerna.

Intresset för årets val har varit stort. Vår valbevakning startade i våras med serien "Mitt val" i Fagersta och sedan dess har vi undersökt det politiska klimatet, rapporterat om hur aktiva politikerna varit under mandatperioden, politikerna som kandiderar, och frågat ut de lokala partiföreträdarna.

Annons

Annons

På valdagen besöker vi förstås vallokaler, pratar med väljare, intervjuar politiker – och har flera direktsändningar under kvällen.

Och redan på fredag drar vi igång här på fagersta-posten.se. Direktrapporteringen kommer att vara tillgänglig för alla att läsa, den är öppen och gratis för alla – och du kommer kunna ställa frågor till redaktionen. Den fördjupande journalistiken kräver däremot att du har en prenumeration.

Från midnatt och under natten mot måndag väntas Valmyndigheten ha preliminära valresultat från de tre olika valen.

Läs allt om valet i Fagersta här!

Läs allt om valet i Norberg här!

Läs allt om valet i Skinnskatteberg här!

Fagersta-Postens Sara Arvidsson, Olle Strandberg och Julia Engström kommer rapportera och guida dig genom valdagen och -natten.

Bild: Lova Jappevik

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan