Annons

Annons

Annons

Skinnskatteberg

Läsartext
Föreningens julbord blev en hit

Detta är en läsartext.

Ett litet julbord var uppdukat den 24 november i S:t Davidsgården i Skinnskatteberg. Hembygdsföreningen hade sitt årliga julbord för alla som under året hjälpt till i föreningen på olika sätt. Nationaldagen, kafédagarna under juli månad, loppisdagar och kolbulledagen med underhållning.

På julbordet fanns allt som hör till ett litet julbord och mycket av det var hemlagat. Artister som har ställt upp under året var med. Vi två med Bosse och Hasse, Curt Beijer och Bertil Olsson, Västandraget med Bo Gustafsson, Carl Tommy Stahre, Conny Hagström och Lennart Kåberg.

Annons

Annons

Herrgårdsbandet, Jan Erik Bergsten, Per Åke Folkesson, Ingemar Gustavsson, Ingemar Johansson, Kjell Harrysson och Rolf Andersson. Per Åke Folkesson och Rolf Andersson spelade julvisor som välkomstmusik. Flera musiker hade sina instrument med sig. Så det blev mycket underhållning till kaffet. Ett litet lotteri fanns det också.

Alla som kom bjöds först på välkomstglögg med pepparkaka och fick samtidigt en gratis lott. Vi som fixade julbordet var, Barbro och Johnny Strömberg, Ulla och Rolf Norström, Eva och Torbjörn Adamsson, Monica Ladman och Göran Karlsson och Gunilla Mattsson. Som tack fick kökspersonalen blomma och en trisskalender.

Text & foto Johnny Strömberg

Vi två, Bosse och Hasse. Foto: Johnny Strömberg

Hungriga gäster hugger in. Foto: Johnny Strömberg

Vår egen trubadur Bertil Olsson. Foto: Johnny Strömberg

Annons

Västandraget. Foto: Johnny Strömberg

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan