Annons

Annons

Annons

Skinnskatteberg

Fixa lyxiga mingelrecept till nyår – på lokala råvaror

Fira in det nya året med smårätter som gör att du kan njuta av både maten och att umgås med gästerna. Inga-Lena Eriksson på Färna Herrgård delar med sig av fem recept baserade på lokala ingredienser.

Text

Personalen på Färna Herrgård tipsar om fem lyxiga mingelrätter att bjuda på under nyårsfirandet.

Bild: Annika Kumlin

Annons

Köket på Färna Herrgård är känt för sin goda mat som fokuserar på lokala råvaror. Kökschefen Inga-Lena Eriksson vill gärna lyfta fram det lokala och svenska, och delar med sig av ett härligt lyxigt nyårsmingel i Färna-stil.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på fagersta-posten.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan