Annons

Annons

Annons

Skinnskatteberg

Insändare
Lekparken som blev en tallpark

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenterna är inte glada över att det planterats nya tallar i lekparken i Riddarhyttan. Våren 2020 fälldes ett antal tallar i samma park av säkerhetsskäl.

Bild: Staffan Bjerstedt

Annons

I lekparken i Riddarhyttan har man planterat 37 stycken tallar! Hur tänkte man där och vem har tänkt och bestämt denna dumma idé? Vi bor i Riddarhyttan, har 11 barnbarn sammanlagt och brukar ofta gå till den här lekparken. Vi tänker att vi har ju så mycket skog i Riddarhyttan så det räcker och blir över. Då behöver man väl inte plantera ännu mer skog och dessutom i lekparken.

Annons

Vi har hört att lekparken såg ut så här i begynnelsen men vi lever i 2023 nu och vi vill gärna leva i nuet och se positivt på framtiden. Ni som vill ha tillbaka begynnelsen ni får väl ta eran kaffekorg och era små och sitta bland kottar och tallbarr och mysa. Vad man hade kunnat göra som hade varit en fröjd för både öga och gom det var att plantera några fruktträd som blommat fint på våren och dessutom kanske gett en eller annan frukt som barnen hade kunnat smaska på. Men det är klart, de träden hade ju behövt lite kärlek och det är kanske bristvara i dagens samhälle. Planen som kommunen hade gjort vad hände med den? Vi vet att det är många med oss som tycker likadant.

Anna och Elisabeth

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan