Annons

Annons

Annons

Fagersta

Insändare
Tack för fantastiskt fiske

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten tackar för en lyckad fiskepremiär vid Abborrtjärn.

Bild: Sara Arvidsson

Annons

Jag minns min barndoms dagar med min far fiskandes sida vid sida. Det är med största glädje och tacksamhet jag vill rosa Fagersta kommun för deras fiskepremiär vid Abborrtjärn lördagen den 13 maj. Stämningen var på topp, vädret likaså och ett glatt och vänligt bemötande av alla jag träffade. Inte nog med det, fisket skulle visa sig vara att yppersta klass. Själv fick jag åka hem framåt kvällen med full pott. Fyra regnbågar som vid tillfälle ska tillagas med dillstuvad potatis, en personlig favorit.

Annons

Annons

Eventuellt kommer jag att prova på mer moderna tillagningsmetoder och grilla en av fiskarna, det har jag nyligen sett på TV och det såg riktigt gott ut.

Tack Fagersta kommun för att ni lyckades väcka fina minnen till liv och få detta gamla västgötska hjärta att slå några slag extra för .

Jag och mitt sällskap hoppas inom kort att återkomma, om så ej för fisken i sig utan för de mycket fina och välhållna omgivningarna. En eloge bör därmed också ges till markägaren, familjen Hedin om jag inte missminner mig. Stort tack med varma hälsningar från Ove.

Ove

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan