Annons

Annons

Annons

Fagersta

Insändare
Tack för en bra våryra

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Årets upplaga av Våryran blev extra lyckad, tycker insändarskribenten.

Bild: Lova Jappevik

Annons

Det var hårda och kanske också till viss del berättigade tongångar innan Våryran, med tanke på om debatten kring Sofie Svensson & dom där. En klapp på huvudet med insinuerande om dåligt föräldrarskap (det var nämligen så det tolkades) är sällan en framgång. Man (allmänheten) kan inte alltid få som man vill och det är sällan man sitter på alla svaren innan. Efterklokheten kommer alltid som skrivet, efteråt. I just det här fallet så var det bra att allmänheten inte fick som den ville. Trots allt. Jag var också kritisk. Kanske för kritisk.

Annons

Annons

Jag vill härmed tacka arrangörerna för Våryran. Annika, Anders och Tobias i spets för att nämna några. Det finns många fler som borde hyllas. Många som gör det lilla extra för att Fagersta kommun ska leverera gång efter annan. Det är väldigt synd att fokus allt för ofta ligger åt andra hållet. På det som många uppfattar som negativt. När det i själva verket kämpas, slits och donas för att allmänheten ska få ut så mycket som möjligt för skattepengen. Med handen på hjärtat så tror jag inte att en enda kommunanställd går till jobbet med ambitionen att göra ett dåligt jobb. Snarare precis tvärtom.

Våryran 2023 blev en fantastisk succé av sällan skådat slag. Det är av yttersta vikt att vi bugar och bockar för arrangemanget. Det är nämligen få städer som har arrangemang utan kravallstaket, vakter, poliser och som är gratis. Annika, Anders och Tobias med många fler i kulisserna. Fantastiskt bra jobbat. Jag hoppas att nästa års yra blir lika bra som årets blev.

Senad Suhonjic, anställd på Fagersta kommun, Välfärd och service

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan