Annons

Annons

Annons

Västmanlands län

Läs FP – med DN och Expressen på köpet

Mer till fler! Du har väl inte missat att du som digital FP-läsare enkelt kan lägga till Expressen och DN i din prenumeration. Detta tack vare att Fagersta-Posten och de två rikstidningarna ingår i samma koncern, Bonnier News.

Sara Arvidsson är chefredaktör på Fagersta-Posten.

Bild: Olle Strandberg

Annons

I det digitalt prenumerationserbjudande med namnet +Allt ingår fagersta-posten.se och vår app, samt ytterligare ett 40-tal lokala nyhetssajter, exempelvis Avesta Tidning och VLT, samt Expressen Premium och DN Digital Bas. Du kommer alltså, i en och samma prenumeration, kunna läsa både hyperlokala nyheter och riksmedia.

Nu kan du som digital läsare ta del av erbjudandet +Allt. I det ingår utöver Fagersta-Posten digital också ett 40-tal andra lokala nyhetssajter – samt DN Digital bas och Expressen Premium.

Annons

Annons

– Det här är ett sätt för oss att dra nytta av vår ägarkoncern, Bonnier News. Vi tror att en sådan här paketering kan få fler läsare att vilja ta steget över till att bli prenumeranter, men också att våra befintliga digitala läsare kan vara intresserade att ta del av ännu mer kvalitativ journalistik, säger Sara Arvidsson, chefredaktör på Fagersta-Posten.

Du som redan har en prenumeration på Fagersta-Posten Digital kan uppgradera din prenumeration till +Allt till ett förmånligt pris.

Klicka här för att komma till erbjudandet!

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan