Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

14 nya sommarpratare i Radio Norberg

Humor, värnplikt och politik är inslag i Radio Norberg. Årets sommarpratare i Radio Norberg är presenterade. Det blir en blandad kompott av samtalsämnen när politiker, värnpliktare och många andra sitter vid radiomikrofonen.

Annons

NORBERG. Det är svårt att se en röd tråd bland årets sommarpratare i Radio Norberg, möjligtvis att de alla har något intressant att berätta. Bortsett från det skiljer sig deras fokusområden kraftigt från varandra. Under sommaren kommer 14 intressanta personer att höras i Norbergs närradio under vardagarna. Näste man på tur är Mattias Björlestrand (C) i Norberg som ska bjuda lyssnarna på något helt annat än politik.

– Jag ska prata om min tid i värnplikten, så det blir inget prat om politik alls, den lägger jag åt sidan, säger Mattias Björlestrand.

Att prata om värnplikten var Mattias val. Han fick själv välja ämne när han fick förfrågan att vara med. Mattias gjorde sin värnplikt i Falun mellan 1997 och 1998, och menar att igenkänningsfaktorn kommer att vara hög hos många, men han rekommendera alla som bor i Norberg, Fagersta och Skinnskatteberg att lyssna.

Mattias är en av 14 sommarpratare. Inledde sommaren gjorde politikern Lena Hjelm-Wallén (S) och i torsdags var det författaren Agneta Blomqvist som stod för programmet. Förutom dem så är Janne Mood och Eva Lindberg några av de röster som kommer att höras i sommar.

Elin Wahlsten

Annons