Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bada med Dino och spela pingis

Nu gäller en vecka ledigt för länets skolbarn. Höstlovet är här och bjuder på allt från filmkväll med tacomys till mer aktiva hobbies.

Annons
Dino kommer att finnas på plats i badhuset under höstlovsveckan.

 Höstlovet är här och för den som vill går det att fylla dagarna med en massa skoj. FP har sammanställt några av aktiviteterna.

I Fagersta är det ungdomsgården Pastejen som verkar gälla som utgångspunkt för högstadieelever. Där kan man bland annat göra egna smycken och vara med i danstävling. Fagerstahallen har den populära uppblåsbara Dino på besök i bassängen, bowlinghallen är öppen och även Västanfors IP och Fagerliden finns till skridskoåkares förfogande.

I kväll vankas bowling i Skinnskatteberg när fritidsgården Sture arrangerar ”Sture open”. I morgon kväll arrangerar Sture femkamp och dagen därpå vankas lan, från eftermiddag till tidig morgon.

För den som törs finns möjligheten att besöka skräckfilmskvällen på torsdag.

Alla aktiviteter som fritidsgården arrangerar är för ungdomar i högstadie- och gymnasieåldern.

På biblioteket i Skinnskatteberg har barn från fem år och uppåt möjlighet att prova slöjda av material från naturen. Barn får skapa helt fritt, med stöd av slöjdhandledare från

Västmanlands läns hemslöjdsförbund. Den aktiviteten äger rum i morgon.

I Norbergs bibliotek visas i dag och på torsdag filmer i Teaterbiografen. Den som föranmäler sig kan spela med magickort på Mariagården i morgon. På onsdag äger både vikingaslöjd och spökhistorier rum i Nya lapphyttan.

Annons