Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bolagspopen ställs in – för få har anmält sig

Den populära bolagspopen skulle ha dragit i gång i helgen, men tävlingen ställs nu in. Det populära evenemanget som brukar återkomma varje år får nu skjutas fram till våren på grund av för få anmälda.

Annons
Väntan. En upprepning av förra årets ös får vänta. Emil Palonto, för Fagersta Stainless, bjöd på en bra show under förra årets bolagspop.

FAGERSTA. Sedan musiktävlingen bolagspopen drog i gång för några år sedan har varje evenemangstillfälle varit en succé som dragit fullt hus och bjudit på fullt ös.

I kväll var det meningen att den första deltävlingen av årets bolagspop skulle äga rum, men på grund av för få anmälda får arrangörerna flytta fram tävlingen till i vår.

Peter Thederan, som jobbar på studieförbundet Sensus och är en av arrangörerna, tycker att det är synd men är inte orolig över att få ihop tillräckligt med deltagare till våren.

–  Vi har ju haft bolagspop både på vintern och våren förut och av någon anledning är det alltid fler som vill vara med på våren, kanske är folk lite segare nu på hösten, säger han.

Läs mer i fredagens tidning.

Annons