Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Brott och olyckor lockar flest läsare

Brott och trafikolyckor är det som lockat flest läsare av nyheter under 2011. Förutom i ett fall. Läs vilken nyhet som blev mest läst av alla på fagersta-posten.se

Annons
Föraren av personbilen hade inte en chans när han mötte lastbilen som körde om en annan lastbil.

Den mest lästa nyheten publicerades 2 september och handlade om en papegoja som satt på taket till Atlas Copco i Fagersta när personalen kom till jobbet på morgnarna. Den lästes av tusentals personer även utanför våra kommuner.

Den näst mest lästa nyheten var dödsolyckan i Munkgruvebacken utanför Norberg i februari. En 43-årig man omkom efter att ha frontalkrockat med en lastbil som gjorde en omkörning.

Den tredje mest lästa nyheten var också en trafikolycka. I början av oktober kolliderade en mc-förare med en bil i korsningen riksväg 68-Norbergsvägen i Fagersta. Mc-föraren, en man i 20-årsåldern från Fagersta, skadades svårt och fördes till sjukhuset i Västerås och sedan vidare till specialistvård i Uppsala för skallskador. Läkarna räddade inte bara livet på honom, utan han blev dessutom återställd.

Även den Fagerstaman i 90-årsåldern som körde personbilen blev skadad, men han behövde inte uppsöka sjukhus.

En annan nyhet som väckte mycket stor uppmärksamhet var då en ung kvinna hittats död i skogen i Västanfors. Polisen misstänkte mord men kunde senare konstatera att det inte låg något brott bakom hennes död.

Rapporteringen om att en 42-årig man omkommit då han kraschade med sin fyrhjuling i Huggnora var en av 2011 års tio mest lästa nyheter.

De tragiska nyhetshändelserna har dominerat bland det mest lästa under året. Brott och olyckor intresserar våra läsare. Så har det alltid varit.

På bloggsidan är det Emeli Lillbackas hemeliheter samt Annie Åkerlunds vivalavida som lockat flest besökare. De har haft över 35 000 besök vardera under 2011.

OLA WAHLSTEN

Mer läsning

Annons