Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det blev mest läst på FP:s hemsida i år

Det var mycket som engagerade läsarna i år. Särskilt nyheten om att Elsa Andersons konditori brann ner har berört många. Fem av årets tio mest lästa artiklar handlar på något vis om konditoriet.

Annons
I mitten av november hungerstrejkade boende på asylboendet Norrbygården i Fagersta. De menade att maten på boendet var så dålig att de var oroliga för sin hälsa och att boendevillkoren skulle bli bättre. Efter fyra dagar avbröts strejken. Fagersta-Posten skrev flera artiklar om det inträffade. Första artikeln blev den mest lästa på FP:s hemsida i år.

Mycket annat engagerade läsarna också. Norrbygården, bajsattack mot utomhusbassängen vid Fagerstahallen och en mystisk hissdörr är några av de artiklarna som blev mest lästa. Här nedanför har vi på FP sammanställt vilka de tio mest lästa artiklarna blev i år på vår hemsida.

1.Hungerstrejk på Norrbygården

2.”Med all säkerhet anlagt”

3.TV: Mystisk hissdörr på sjukhuset

4.Bajsattack mot simhallen

5.Starka reaktioner på religionsutskick

6.Misstänks för medhjälp till Elsasbranden

7.Ideell förening tar krafttag för Elsas

8.Elsa Andersons konditori i lågor

9.Beskedet: Elsas kan inte återuppbyggas

10.”Vi gör det bästa vi kan utefter en låg budget”

Den 21 augusti brann Elsa Andersons konditori i Norberg ner. Samma dag konstaterade polisen att branden var anlagd. Det blev den näst mest lästa artikeln på Fagersta-Postens hemsida i år.
Nyheten om att en hissdörr fortfarande fungerade i en byggnad som höll på att rivas vid lasarettet väckte stort intresse. TV-klippet är det mest sedda någonsin på tidningens hemsida och artikeln den tredje mest besökta i år.
Rebecka Lindberg, Anna Ericson och Evelina Aalto fick arbeta snabbt en dag i somras när de upptäckte att någon hade bajsat i utomhusbassängen vid Fagerstahallen. Artikeln blev den fjärde mest lästa på webben i år.
I april berättade FP om ett religiöst utskick som muslimska föreningen Swedish United Da’wah Center delade ut. Talespersonen anklagades för att vara IS-sympatisör. Kommunalrådet Marino Wallsten (S) fick försvara sin och kommunens hållning. Artikeln blev den femte mest lästa på FP:s hemsida i år.

Mer läsning

Annons