Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fagerstaföretag växer snabbast i länet

Företagarna från Fagersta berättar vad som är hemligheten bakom deras framgång.

Annons
Anne och Sven Segerström från Skultuna Concrete toppar Almis tillväxtlista. Här får de blommor av Almis vd Billy Bergåker.

Fagerstaföretaget Skultuna Concrete AB toppar Almis lista över de snabbast växande företagen i Västmanlands län. På Wirsbo herrgård fick de under tisdagsmorgonen blommor av Almis vd Billy Bergåker som ett bevis på framgången. 

- Vi blev överraskade men så klart är det positivt, säger Sven Segerström, som äger företaget tillsammans med sin fru Anne Segerström. 

Skultuna Concrete är ett företag i återvinningsbranschen. 

- Vi fick en stor omsättning av skrotåtervinning, men nu flackar vi mest runt och krossar asfalt och betong; just i dag är det ett fallande pris på skrot, säger Sven Segerström. 

Han närmar sig 70 år och arbetar inte heltid i företaget. Men makarna Segerström kommer inte att sluta jobba i en överskådlig framtid. 

- Vi har alltid jobbat mycket, det är en självklarthet för oss och vi är vana med det, säger Anne Segerström. 

Almis tillväxtlista baseras på vilka företag som vuxit mest. Med en omsättningsökning på över 500 procent toppade alltså Skultuna Concrete årets lista. Företagen på listan ska inte vara förvärvade och det ställs också flera andra krav på dem.

Mer läsning

Annons