Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fullsatt Fagerstahallen lyssnade på Kalle

Det var ett fullsatt Fagerstahallen som kom för att lyssna på Kalle Zackari Wahlström, känd från tv-program som ”Svett och Etikett”. Han pratade om att inte göra träning till en stor grej.

Annons
Fullsatt. Fagerstahallens läktare var fullsatta och publiken satte sig även i trapporna för att lyssna på Kalle Zackari Wahlström.

I stället menade han att träning ska vara en vardaglig grej. Men att det finns många föreställningar om vad som krävs för att träna. Bland annat kroppsideal som att ha en tvättbräda till mage gör att många drar sig för att komma i gång.

– Träning är som tandborstning. Det är ingen som säger att de tappa det för att det var så mycket på jobbet men att de ska ta tag i det efter nyår, sa Kalle Zackari Wahlström.

Han fortsatte med att om alla hade samma inställning till träning som de har till tandborstning skulle det inte vara ett så stort problem.

Många skratt och även spontana applåder blev det när Kalle talade.

Kalle Zackari Wahlström flyttade från Riddarhyttan när han var tre och ett halvt år så Hälsokvällen i tisdags var första gången på länge som han var i Fagersta.

– Det är superkul att vara här i Fagersta. Jag har inte varit här sedan jag var liten, säger Kalle Zackari Wahlström.

– Jag försökte kolla när jag åkte in i Fagersta om jag kände igen staden.

Det ser ut som att du fått en rekordpublik här?

– Superkul, jag tror att jag aldrig har pratat för så här många någon gång.

Mer läsning