Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Har du en nyhet?

Plötsligt händer det. Du är mitt i en nyhetshändelse. Det kan vara en olycka, en dråplig situation, eller något annat som du tycker att vi ska skriva om. Då ska du tipsa Fagersta-Posten! Fyll i formuläret här nedan och skicka iväg.

Annons

Plötsligt händer det. Du möter kungen vid Elsas, det krälar kravallpoliser i trädgården. Eller så är du med om en mycket mindre dramatisk händelse, som kan intressera FP:s läsare.

Då ska du skicka in ditt nyhetstips till oss!

Månadens bästa nyhetsbild/film belönas med 3 000 kronor!

Andra sätt att tipsa redaktionen om nyheter: SMS/MMS: Skicka din bild, video eller tips till 72 021. Börja meddelandet med "FP" följt av ett mellanslag.

Självklart kan du även skicka din bild, video eller tips på mejl till [email protected] eller ringa oss på telefonnummer: 0223-466 14.

Om det är en video kan det också vara enklare att använda någon form av en överföringstjänst – exempelvis WeTransfer som finns både som app och webbtjänst.

När du skickar in en bild eller video ger du oss tillåtelse till publicering, i annat fall måste detta framgå i ditt mejl eller SMS. I ett nyhetsintensivt läge kan vi alltså komma att publicera materialet innan vi talat med dig.

Tänk på att respektera människors integritet när du fotograferar. Gå inte in på privat område och håll ett normalt avstånd till människor. Respektera polisens eller räddningstjänstens avspärrningar.

Kom ihåg att meddelandeskydd gäller. Den regleras i 1 kap. 1 § 3 st tryckfrihetsförordningen (TF).

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Belöningen delas ut till bästa nyhetstipset till Mittmedias tidningar i Västmanland.

Annons