Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hon är FP:s nya nyhetschef

Bodil Resare är Fagersta-Postens nya nyhetschef. Hon kommer från tidigare arbete på Norrländska Socialdemokraten, NSD, och ser fram emot att upptäcka norra länsdelen.

Annons
Bodil Resare ser fram emot att leda Fagersta-Posten.

Från och med i dag, måndag, är det Bodil Resare som är nyhetschef på Fagersta-Posten. Hon kommer senast från NSD där hon varit nyhetschef, nattchef och produktionschef. Dessförinnan har hon även arbetat för SVT och TV4.

– Jag är mångårig publicist och journalist med erfarenhet från press och tv. Jag har jobbat som redaktionsledare i 17 år. Jag ser det som spännande och som en utmaning att få leda Fagersta-Postens redaktion, säger Bodil Resare.

Vad är din ambition med Fagersta-Posten?– Jag vill att Fagersta-Posten ska vara förstahandsvalet när det gäller lokala nyheter och att våra läsare upplever nyttan med oss – i tidningen, på webben och i sociala medier.

Hon har bott på flera ställen i Norrland och senast i Luleå sedan 2002. Flyttlasset har gått till Fagersta och det är inte omöjligt att träffa henne i affären framöver.

Fritidsintressena är förutom sport och kultur även att ge sig ut på äventyr.

– Jag ser fram emot att upptäcka nya skidspår i det här området. Paddla kajak i Strömsholms kanal, det verkar finnas spännande paddelvatten både i kanalen och här runtom, säger Bodil Resare.

Mer läsning

Annons