Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kaffejätten öppnar butik på Erikslund

Förra hösten skrev Ica och Starbucks ett avtal om att den amerikanska kaffejätten ska öppna butiker i anslutning till Icas Maxi-butiker.

Annons
Den första Starbucksbutiken öppnade i Seattle, USA, 1971. I dag är det en kafékedja med drygt 22 000 kaféer i 66 länder. I Sverige finns just nu cirka 10 Starbuckskaféer. Den första i Sverige öppnade på Arlanda för drygt fem år sedan. Nu kommer kaffejätten till Erikslund i Västerås.

I våras öppnade Starbucks sin första butik i Haninge och nu under hösten öppnas även en i Häggvik. Och nu är det klart att även Ica Maxi på Erikslund i Västerås kommer att få en Starbucks-butik som kommer att stå klar i början av nästa år.

– Det här känns ju förstås jätteroligt, det skapar en ännu bättre handelsplats och jag är övertygad om att Starbucks etablering kommer uppskattas av våra kunder, säger Daniel Kvist, handlare på Ica Maxi Erikslund, i ett pressmeddelande.

Starbucks kommer att ligga i direkt anslutning till Ica-butiken och sälja kaffe och andra varma drycker samt olika typer av bakverk, sallader och smörgåsar.

Mer läsning

Annons