Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läsarnas bilder oktober

Här är läsarnas bilder från oktober.

Annons
En härlig höstbild från Öresjö utanför Borås

Var med och tävla om tre trisslotter genom att skicka in din bild HÄR!

Min katt Roffe har en speciell stil när han njuter i soffan, just denna kväll fick jag en ljuvlig bild på en långdragen gäsp! Han vet hur man kan få folk att skratta :)
Bild på en blomma jag tog i början av Oktober. Jag var ute och fotograferade när jag fick syn på denna blomma i en rabatt. Jag tog då upp kameran och fick denna bild som resultat. Själv så gillar jag när dropparna låg kvar från gårdagens regn, det blev en snygg detalj i bilden. Bilden får mig att glömma den kalla och mörka hösten och istället längta tillbaka till sommaren :)
Jag var ute och gick på en liten promenad när jag fick syn på denna söta lilla fågel. Som vanligt så tar jag då upp kameran och fick denna bild som resultat.
Efter att båten hade kommit upp på land satt jag och min man kvar i båthuset en stund och kände lite vemod. Plötsligt sprack den molntäckta himlen upp och släppte fram solens sista strålar. Det blev ett vackert sken under båthustaket. Bilden är tagen den 19 okt.
Oktober månad  är  för många en förväntansfull månad. Då går män och kvinnor till skogs för att delta i den årliga älgjakten och hoppas på att få fälla en älg.
En dag när jag tittade ut såg jag en nyfiken hackspett flyga runt i trädgården för att till slut flyga fram till vår fågelholk. Väl där kikade han in flera gånger, kanske för att se om det fanns något ätbart.
Blomman som kommer varje höst i min svärmors gamla torparträdgård. Tyvärr vet jag inte vad den heter, den är ca 20 cm hög. Bilden är tagen den 5 oktober och den lyser verkligen upp!
Izor spejar efter änderna i sjön Barken
En tidig morgon i oktober och solen lyste så fint på löven.
2.70 höga solrosor. Barnen fick sätta lite frön för vi gjorde ordning landen i somras. I början av juli. Ja ja sa jag till barnen kanske de kommer upp om vi har tur. Jo nog kom de upp och nu blommar dom i mitten av oktober.
Skrållan är den snällaste och duktigaste katten enligt sin matte Elsa.Själv tycker jag att hon är väldigt duktig och snäll som ligger still medans jag fotograferar henne.
Denna bilden tog jag den 28 september när min son och jag tog en söndagspromenad.Den är tagen strax utanför mitt hus med en Canon 650D med ett Canon-objektiv 18-135mm.
Annons