Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Lugn och städadpublik på våryran

Våryrefirandet i Fagersta gick mycket lugnt till. Enligt polisen rapporterades inga bråk under hela helgen trots att tusentals personer var ute i rörelse fram till sena natten.

Annons

FAGERSTA. Det var framför allt lördagskvällens konsert med Petter i partytältet vid Brukshotellet som drog mycket folk. Polisen hade skickat flera patruller från Västerås för att se till att ordningen upprätthölls. Men publiken var i huvudsak lugn och städad.

Sent på fredagskvällen stoppade polisen en 20-årig man i en bil i Bäckegruvan i Riddarhyttan. Mannen visade tydliga tecken på narkotikapåverkan och togs med för kroppsbesiktning. Han misstänks för drograttfylleri och ringa narkotikabrott.

Vid ett-tiden natten till i söndags stoppades en 42-årig man bakom ratten i sin bil på Centrumvägen i Fagersta. Mannen är känd hos polisen för narkotikabrott sedan tidigare.

Han togs med till polishuset för kroppsbesiktning och förhör. Eftersom han kört bilen ett flertal gånger tidigare togs den i beslag. Mannen är misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning.

Klockan fyra på måndagsmorgonen stoppades en 52-årig man då han körde bil i Fagersta. Mannen visade tydliga tecken på att vara narkotikapåverkad. Bilen togs i beslag. Mannen är misstänkt för drograttfylleri, ringa narkotikabrott och grov olovlig körning.

Mer läsning

Annons