Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man gripen för misshandel och våld mot tjänsteman på Bruks

En man i 30-årsåldern greps på Brukshotellet vid midnatt för misshandel och försök till våld mot tjänsteman. En kvinna som var i sällskap med mannen ska ha gjort sig skyldig till våld mot tjänsteman och försök till grov misshandel.

Annons

FAGERSTA. Vid midnatt mellan fredag och lördag kallades polis till Brukshotellet i Fagersta efter att ordningsvakterna hamnar i problem med en gäst. En man i 30-årsåldern ska ha misshandlat en annan man med knytnävsslag i ansiktet inne på krogen. Då ordningsvakterna försökte ta med den misstänkte ut ska han måttat slag mot, och dödshotat, en vakt. Samtidigt uppger polisen att en kvinna som var i sällskap med den misstänkte mannen ska ha sparkat mot ordningsvaktens huvud.

Då polisen kom till platsen greps mannen misstänkt för försök till våld mot tjänsteman och misshandel. Mannen ska även ha gjort sig skyldig till våldsamt motstånd när polisen skulle ta med honom till stationen. Kvinnan hade redan hunnit lämna Brukshotellet när polisen kom dit, men hon är nu misstänkt för våld mot tjänsteman och försök till grov misshandel.

Mer läsning

Annons