Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ny fastighetsägare till Norrbygården

Norrbygårdens fastighet har nu blivit uppköpt. Vad företaget har för planer med fastigheten är ledningen ännu förtegen om.

Annons

Maxfast properties AB heter företaget som nu har köpt fastigheten Läkaren 9 där tio fastigheter ingår, däribland Norrbygården. Företaget fick tillträde till fastigeterna den 1 september.

Håkan Karlsson är finanschef på Maxfast properties.

– Vi breddar bolagets inriktning med detta förvärv av en vårdfastighet. Samtidigt koncentrerar vi vårt bestånd i Fagersta och säljer av den solitär vi ägt i Avesta, berättar Håkan Karlsson i ett pressmeddelande.

I dagsläget vill Maxfast properties inte gå in på vidare detaljer om vad planerna är för byggnaderna. Magnus Fält är fastighetschef på företaget.

– Vi tror att det finns en bra utvecklingspotential för byggnaderna. Läget är strategiskt, vi har både kort- och långsiktiga planer med det vi köper. Steg ett är att förvalta det som finns och parallelt utveckla fastigheten i sin helhet.

– Vi kommer framöver att ta kontakt med både kommunen och landstinget för diskussion kring våran etablering i Fagersta och deras lokala planer, säger Magnus Fält.

Företaget äger fler fastigheter i Eskilstuna, Östhammar, Västerås, Sundsvall, Norrköping och Karlstad.

Mer läsning

Annons